Massanassa converteix la seua piscina en un parc aquàtic

Dilluns, 11 Juny 2018 12:00 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 1008 vegades

L'Ajuntament de Massana ha adequat i millorat la piscina d'estiu del Poliesportiu Municipal, ampliant les zones recreatives amb un espai de pícnic i remodelant les tres piscines existents, en dues zones piscines de bany: una per a bebès i xiquets; i una altra per al capbussó juvenil i adult. Aquesta última piscina uneix les dos anteriors conegudes com la gran i la mitjana.

La piscines s'han adaptat amb vores finlandeses (sense vorades) per a millorar l'accessibilitat i sistema de renovació i reciclatge constant de l'aigua per a millorar la seua eficiència. Ambdues piscines compten amb jocs el que li confereix al recinte un aspecte i ús de parc aquàtic: tobogans i tubs per a la juvenil; i casetes pirates, palmeres amb aigua, arcs amb dolls, canons d'aigües i amb zona splash simulant una platja, per a la infantil.

En la piscina juvenil i adulta també s'ha reduït la profunditat, ja que s'havia observat que la part profunda era poc utilitzada pels usuaris. A més s'han instal·lat zones d'entrada amb escales per a facilitar l'ús a persones de qualsevol edat; i un elevador hidràulic per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres d'adequació de la piscina, que s'obrirà al públic divendres que ve 15 de juny amb una festa infantil, ha sigut realitzada des de setembre de l'any passat fins a finals de gener, amb una inversió de 435.000 euros de fons propis de l'Ajuntament, segons ha assenyalat el primer tinent d'Alcalde i regidor d'Esports, Francisco Menges Monmeneu.

Les obres van ser realitzades amb l'objectiu de canviar la part hidràulica de la piscina, que després de trenta anys en ús, apuntaven futurs problemes que han sigut resolts abans de la seua aparició.

Un projecte que s'engloba en el pla de potenciació del recinte esportiu i la seua adaptació a un ús més familiar i lúdic, segons ha destacat l'alcalde de la localitat, Vicent Pastor.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 11 Juny 2018 12:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.