Més de 500 xiquets i xiquetes inauguren la piscina d'estiu de Massanassa

Dilluns, 18 Juny 2018 12:21 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 434 vegades

Una festa infantil amb animació i berenar ha sigut, juntament amb la simbòlica cinta inaugural, l'engegada de la remodelada piscina d'estiu a Massanassa convertida en un parc aquàtic. Els primers usuaris del recinte s'han divertit amb les noves piscines, amb tobogans i tubs per a la juvenil; i casetes pirates, palmeres amb aigua, arcs amb dolls, canons d'aigües i amb zona splash simulant una platja, per a la infantil.

El projecte de reforma realitzat per l'Ajuntament de Massanassa ha adequat i millorat la piscina d'estiu del Poliesportiu Municipal, ampliant les zones recreatives amb un espai de pícnic i remodelant les tres piscines anteriors en dues zones de bany: una per a bebès i xiquets; i una altra per al capbussó juvenil i adult. Aquesta última piscina uneix les dos anteriors conegudes com la gran i la mitjana.

La piscines s'han adaptat amb vores finlandeses (sense vorades) per a millorar l'accessibilitat i sistema de renovació i reciclatge constant de l'aigua per a millorar la seua eficiència. En la piscina juvenil i adulta també s'ha reduït la profunditat, ja que s'havia observat que la part profunda era poc utilitzada pels usuaris. A més s'han instal·lat zones d'entrada amb escales per a facilitar l'ús a persones de qualsevol edat; i un elevador hidràulic per a persones amb mobilitat reduïda

Les obres van ser realitzades amb l'objectiu de canviar la part hidràulica de la piscina, que després de trenta anys en ús, apuntaven futurs problemes que han sigut resolts abans de la seua aparició.

Un projecte que s'engloba en el pla de potenciació del recinte esportiu i la seua adaptació a un ús més familiar i lúdic.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 18 Juny 2018 12:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.