L'associació de veïns de Massanassa demana reposar les tapes de contenidors de fem

Dimarts, 26 Juny 2018 11:51 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 249 vegades

L'Associació de Veïns de Massanassa demana que s'inicie un pla perquè tots els contenidors de fem tant població, polígon i del poliesportiu estiguen totalment tancats amb tapa.

Segons denuncia l'associació veïnal en el mes de Juny s'han donat casos de contenidors de fem que han estat sense tapadora durant alguns dies com són les calles Còlon, Francisco Cuallado o Sant Joan.

No obstant açò des de l'associació s'agraeix que en aquesta ocasió la situació haja sigut solucionada una mica més ràpidament que en casos anteriors

D'aquesta manera l'Associació de veïns destaca que en el polígon industrial pràcticament cap contenidor de brossa aquest tapat provocant una situació d'insalubritat general important. També s'ha denunciat que a l'interior del poliesportiu municipal s'acumulen cinc contenidors sense tapadora al costat de la piscina i jocs infantils del restaurant que causen males olors i acumulació de mosquits sent un perill per als usuaris.

Per ultime demana a l'Aj. de Massanassa una millor neteja de contenidors tant subterranis com de plàstic cara als mesos d'estiu així com baldeo de les vies publiques i la tornada de contenidors d'olis usats en zones d'hostaleria.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 26 Juny 2018 11:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.