Massanassa projecta un parc d'aventures en el poliesportiu

Dimarts, 03 Juliol 2018 11:38 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 180 vegades

“L'objectiu és incrementar les zones d'oci familiar i un millor rendiment de les zones esportives” ha anunciat el primer tinent d'Alcalde i regidor d'Esports de l'Ajuntament de Massanassa, Paco Menges Monmemneu. Un projecte que encamina les obres que s'escometran en els pròxims mesos cap a un parc d'aventures en el Poliesportiu.

Aquest projecte, la construcció del parc d'aventures amb tirolines i jocs, suposa una inversió de 280.000 euros per a urbanitzar una zona de 3.000 metres quadrats dins del recinte poliesportiu. Al costat d'aquesta inversió de fons propis, també s'executarà la cobertura de la pista poliesportiva perquè els xiquets i xiquetes puguen utilitzar també aquesta pista en condicions climatològiques adverses. cal recordar que més de 510 xiquets i xiquetes participen de l’Escola d’Estiu en el Poliesportiu i aquesta pista coberta pot protegir-los del sol i per tant augmentar les seues possibilitats de diversió.

Juntament amb aquestes inversions, també s'escometrà el canvi d'il·luminació del camp de futbol per un import de 125.000 euros, que millorarà a més l'eficiència energètica a causa de la substitució led. També es renovaran els vestuaris amb una inversió, també de fons propis de 145.00 euros.

El primer Tinent d'Alcalde, Paco Menges Monmeneu, ha explicat que “en tractar-se d'un romanent de tresoreria, aquestes inversions no requereixen de crèdits bancaris i per açò s'han pogut establir noves partides amb càrrec al romanent de tresoreria en el qual s'inclouen més inversions”. 

L'alcalde de Massanassa, Vicent Pastor, ha destacat la gran labor en matèria econòmica realitzada els últims anys i que permeten tenir unes dades econòmiques sanejades i seguir treballant per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Massanassa.

Aquests projectes se sumen als ja realitzats, com l'adequació i millora de la piscina d'estiu del Poliesportiu Municipal, ampliant les zones recreatives amb un espai de pícnic i remodelant les tres piscines existents; o la construcció dels paellers.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 03 Juliol 2018 11:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.