Vicent Pastor deixa el seu càrrec d'alcalde de Massanassa

Dimarts, 24 Juliol 2018 13:49 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 290 vegades

L'Ajuntament de Massanassa celebrarà demà dimecres un Ple en el qual Vicent Pastor renunciarà al seu càrrec d'Alcalde per motius personals. Alcalde des de 2001, havia delegat des d'un any algunes de les seues competències per motius de salut. Després del Ple de renúncia seguirà com a regidor en la Corporació municipal i assumirà l'Alcaldia en funcions el primer Tinent d'Alcalde, Paco Menges Monmeneu, qui haurà de convocar un nou Ple per a l'elecció d'Alcalde, previsiblement la setmana pròxima.

Vicent Pastor va accedir a l'Alcaldia de Massanassa el 5 d'octubre de 2001, i en el seu mandat, la localitat ha experimentat una notable transformació amb la urbanització del polígon industrial que va rellançar l'economia; la urbanització de la zona del Divendres que va evitar que els joves abandonaren el municipi per falta d'habitatges; s'han recuperat les Escoles Velles com a nou Ajuntament amb el seu pati com a plaça central del poble; s'ha construït en l'institut perquè els joves seguiren els seus estudis de secundària en la localitat; s'ha edificat l'Auditori com a centre cultural; o l'ampliació del Poliesportiu, entre moltes altres obres.

També s'ha mantingut el patrimoni cultural amb la rehabilitació de l’Alqueria de Soria com a centre educatiu; la Casa dels Obrers com a arxiu municipal; o l'antic Ajuntament com a Casa de la Joventut. Així mateix també s'ha modernitzat i adaptat a les noves necessitats amb diferents places de referència arquitectònica, el Centre Multifuncional o els espais per a noves activitats com les pistes de Skate o d'oci juvenil.

No obstant açò, segons Vicent Pastor, del que més orgullós se sent és de “d'aqueixes xicotetes accions que han millorat la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Massanassa” a més de la política social activa amb implantació d'ajudes socials municipals, la borsa de treball social, les diferents beques i prestacions socials i la potenciació del comerç local i empresarial.

L'Alcalde Vicent Pastor destaca i celebra la gran gestió econòmica municipal en la qual es va aconseguir revertir una situació adversa heretada fins a ser un dels municipis amb els comptes més sanejats en l'àmbit estatal, amb el Tinent d'Alcalde, Paco Menges Monmeneu al capdavant d'aquesta regidoria.

Per a Vicent Pastor “el més important han sigut i són els veïns i veïnes de Massanassa” amb ajudes a les entitats culturals i festives, treballant sempre i dirigint la política local cap als majors, els joves i les famílies amb la potenciació dels departaments de Benestar Social, Esports, Joventut, Medi ambient i Cultura.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 24 Juliol 2018 13:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.