Massanassa contracta a joves a través del Servef

Dimecres, 05 Setembre 2018 09:40 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 203 vegades

L'Ajuntament de Massanassa, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació en el municipi, ha contractat a cinc joves menors de trenta anys dins del Programa de Inventivos a la Contractació (EMCUJU – EMPUJU).

Aquest programa, està dirigit a persones joves qualificades, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, a més de complir els requisits per a la realització d'un contracte temporal en pràctiques. 

La contractació està promoguda pel Servef i cofinançada pel Fondo Social Europeu, i ha permès que l'Ajuntament haja contractat als joves per un període d'un any. Els llocs que ocupen són d'auxiliar d'ajuda a domicili; tècnica d'Urbanisme; arxiver; animadora sociocultural i orientadora laboral. 

D'altra banda, 15 joves han realitzat les seues pràctiques en diferents departaments municipals de l'Ajuntament de Massanassa durant els mesos de juliol i agost gràcies al programa La Dipu et beca de l'organisme provincial.

Segons explica l'alcalde, Paco Menges Monmeneu, “són dos exemples de la implicació del consistori amb l'ocupació juvenil i les polítiques dirigides als joves que es completen amb les beques municipals al transport per als estudiants; fires orientatives laborals i d'estudis; cursos formatius i activitats d'oci responsable”.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 05 Setembre 2018 09:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.