El sindicat SPPLB denúncia que Massanassa no tenen reglament de Policia Local

Dimecres, 31 Octubre 2018 12:01 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 282 vegades

El Sindicat de Policies i Bombers (SPPLB) ha sol·licitat mitjançant registre d'entrada diverses mesures i millores per al cos de Policia Local de Massanassa. De totes elles destaquen la petició que la localitat dispose d'un Reglament de Policia, alguna cosa que denuncien no existeix avui dia i a pesar que l'ex alcalde popular, Vicent Pastor, va assegurar en Ple que sí que existia davant una pregunta formulada des del públic assistent a un Ple d'enguany 2018.

Així mateix, des del sindicat es reclama la convocatòria de 8 places d'agents de Policia per als pròxims anys 2019 i 2020 ja que en l'actualitat la majoria d'agents que treballen a Massanassa no tenen la plaça en propietat. Igualment des del SPPLB s'ha tornat a reclamar la posada en marxa de les noves dependències de la Policia Local, ja que asseguren des del sindicat, l'actual garita en la qual té la base el cos no reuneix les condicions necessàries de seguretat ni les necessàries per a prestar un servei òptim al ciutadà.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 31 Octubre 2018 12:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.