L'artista Pepe Lacreu dóna un dels seus quadres a l'Ajuntament de Massanassa

Dijous, 08 Novembre 2018 10:23 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 287 vegades

L'artista de Massanassa amb reconeixement internacional, Pepe Lacreu, ha donat a l'Ajuntament de Massanassa l'obra “Escoltant el clar de la lluna de de Beethoven”, una peça que va ser exposada en "Catorze mil dies i pique de dibuixos i pintures", una exposició organitzada per a celebrar els trenta anys de trajectòria artística de Lacreu.

L'obra s'incorporarà al fons artístic de l'Ajuntament, té unes mesures de 160x62 centímetres realitzat amb la tècnica acrílica sobre fusta, i segons assenyala l'alcalde, Paco Comes Monmeneu “a més de formar part del nostre fons engrandeix el patrimoni artístic de la nostra localitat. És un honor per al nostre poble rebre la donació de Pepe Lacreu per a tots els massanasseros i massanasseras”.

Pepe Lacreu ha exposat per tot el territori espanyol i també internacionalment, amb les més recents a Japó i Brussel·les que va decidir celebrar els seus trenta anys de trajectòria en la seua localitat natal Massanassa. El pintor compta amb obra en Museu de Vinaròs (Castelló), Casa de la Comunitat Valenciana Zaragoza, Ateneu De La Rioja de Logronyo, Govern de la Rioja, Pinacoteca Ateneu Mercantil de València, Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea. Brussel·les (Bélgica), Ajuntaments d'Alaquàs, Alpont, Barakaldo, Benaguasil, Biar, Catarroja, Lorca, Logronyo, Pozoblanco, Sestao, Valladolid i València; i en col·leccions privades d'Espanya, França i Japó.

L'exposició "Catorze mil dies i pique de dibuixos i pintures", celebrada entre el 4 i el 26 de maig, es va convertir en l'exposició inaugural de la nova sala Gabriel Cualladó, dedicada al fotògraf massanassero que va marcar tendències i que va ser reconegut, entre altres premis pel Ministeri de Cultura i la revista nord-americana Popular Photography & Imaging.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dijous, 08 Novembre 2018 10:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.