Massanassa homenatja els seus esportistes

Divendres, 21 Desembre 2018 10:58 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 112 vegades

L'Ajuntament de Massanassa va celebrar divendres passat la IX Gala de l’Esport amb un reconeixement a la labor que exerceixen les associacions i tots els esportistes de la localitat ja que “l'esport és una de les millors maneres de socialitzar-se i divertir-se, amb esforç i dedicació, aprenent valors que romanen sempre” va manifestar l'Alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu.

El Premi 2018 ha sigut per a Gabriela Soro Comes, esportista d'elit del Club de Lluita Massanassa amb el qual ha aconseguit ser Campiona europea en la seua categoria en 2017 i medalla d'Or en el Campionat d'Europa 2018, celebrat a València.

En els programes municipals per a adults els premiats han sigut Marc Ruano de Manteniment d'adults; Ángeles Rodríguez en Activitat combinada; José Rodríguez en Gimnàstica per a persones majors; i Mª Jesús Soria en Pilates.

En clubs i associacions, Lola Ramos en Club de Lluita; Antonio Fortes de Penya MTB quasi X; Enric Gimeno del Club de Bàsquet; Andrés Jorge del Club de caçadors; Manuel Furió de l'Associació Criadors Buchón Valencià; José Moncholí de Penya el Carro; José Domingo Alfonso de Colombicultura La Protectora; l’Escola d’escacs del Club d’Escacs; Francisco Joan del Massanassa Club de Futbol; Enrique Gimeno de la Colla de córrer el Parotet; Ricardo Pérez del Club de Petanca Massanassa; Pablo Barrera del Club de Tennis; José Antonio Ruiz del Grup d’Esplai Veterans; Alicia Albiach de Ioga Nirvana; Gemma García del Club Futbol Sala La Iguana; i Aitana Ortiz del Club Girs Danse.

En Agrupació Futbol Sala Atlètic van ser premiats tots els equips destacant Lucas Bravo de l'infantil; Brayan Zapata del cadet; Lluís Vives de l'aleví A i Ismael Serrano de l'aleví B. Del CDB Futbol Massanassa també van destacar tots els equips al costat d'Oscar Paredes de l'infantil B; Adrià Ortega de l'infantil A; i Antonio Cabanes, Joan Medina, Pablo Alapont, Nacho Nieto i Carlos Graullera dels diferents alevins.

De les escoles municipals també es van homenatjar a Daniel Tarazona de Judo; Leyre Pinte de Patinatge; Alan Sánchez d'iniciació al tennis; i Tania Hernández; Alba Ferré i Carme Seguí de Gimnàstica rítmica juntament amb tots els grups de Ball modern i Multideporte. Finalment, en bàsquet van ser premiats Nicolás García, Álvaro Gómez, Álvaro Madrid, i Sergio Álvarez.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 21 Desembre 2018 11:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.