Massanassa reasfalta gran part dels seus carrers

Divendres, 08 Febrer 2019 10:43 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 113 vegades

L’Ajuntament de Massanassa ha iniciat la primera fase del projecte de repavimentació dels carrers en la zona del polígon industrial i del nucli urbà i que s’executaran per un import de 391.056,06 euros per l’empresa Pavasal. 

 

Les obres s’iniciaran en breu i aquesta primera fase inclou diferents treballs segons les vies, que van des de la reparació amb aglomerat asfàltic, llamborda basàltica, soleres de formigó o reconstrucció de rigoles segons les necessitats de cada carrer, ja que segons explica l’alcalde Paco Comes Monmeneu “han sigut criteris tècnics els que han decidit en quins carrers actuarem primer, ja que aquest únicament és el principi d’aquest projecte i una actuació que s’uneix a les quals l’Ajuntament duu a terme en el manteniment de les vies públiques”.

 

Entre els carrers que es realitzaran les millores es troben la del Poliesportiu, Del Fus i Partida de la Dama en el polígon; i Joanot Martorell, Ausiàs March i Comtes de Trigona en el nucli urbà, entre moltes altres. Aquest projecte s’inclou en el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València després de les propostes dels serveis tècnics municipals. En definitiva, “es tracta d’una millora important que anirem ampliant, és la primera fase d’un projecte que millorarà la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes” explica l’Alcalde.

 

Aquestes obres s’uneixen als treballs de la Brigada Municipal d’Obres que executa el Pla de millora de la mobilitat i seguretat viària amb reparacions i millores als carrers per a l’eliminació de barreres arquitectòniques.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 08 Febrer 2019 10:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.