L'Ajuntament de Massanassa inicia les obres del nou Parc de Faitanar

Dilluns, 11 Febrer 2019 13:59 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 115 vegades

L'alumnat dels centres escolars de Massanassa ha sigut l'encarregat de plantar els primers arbres del Parc de Faitanar, coincidint amb la celebració del Dia de l'Arbre. El Parc de Faitanar és una nova zona que l'Ajuntament ha projectat com un multiespai amb diferents àrees. Les obres ja s'han iniciat amb una inversió de 110.000 euros del pressupost municipal.

 

El nou parc es construeix sobre un solar municipal de 3.200 metres quadrats entre el carrer Sequia de Favara i l'aparcament municipal de Forsany “amb diferents zones perquè es convertisca en zona de trobada del veïnat, a més d'un nou punt d'oci per a joves, esportistes i famílies” explica l'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu.

 

Un dels principals atractius serà l'àrea Fitness Urbana (gimnàs a l'aire lliure) dissenyat per a esportistes que practiquen diferents modalitats en la Ruta del Colesterol, ja que es troba molt prop de la seua entrada a Massanassa. Aquest sector de 150 metres quadrats tindrà diversos elements i aparells per a aquelles persones que desitgen realitzar exercici en aquest gimnàs habilitat per a la pràctica de diferents exercicis.

 

Així mateix, en la part arbolada comptarà amb un espai amb taules i cadires a l'estile berenador, perquè les famílies i grups puguen realitzar activitats d'oci també a l'aire lliure. Al costat d'aquesta infraestructura se situarà una superfície de jocs infantils, que s'unirà a totes les repartides en tots els parcs del municipi.

 

Per als amants de les mascotes, el parc també inclou un parc per a gossos amb part barrada d'aproximadament 500 metres quadrats. Actualment en la zona se situa la colònia per a gats, que veurà ampliat la seua extensió amb aquestes obres.

 

Segons explica l'Alcalde, Paco Comes Monmeneu “es tracta d'un parc que donarà servei i opcions d'oci des d'un punt de vista actual i adaptat a les noves necessitats i demandes dels nostres veïns i veïnes”. La construcció està a càrrec de l'empresa Manrique Mercadé i el termini d'execució és de tres mesos.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 14:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.