El CEIP Rosa Serrano de Paiporta obri el seu 'Cofre dels desitjos' a la comunitat paiportina

Dijous, 15 Juny 2017 15:12 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 185 vegades

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta ha obert en les seues instal·lacions el 'Cofre dels desitjos', un cofre on tota la comunitat paiportina està convidada a deixar per escrit les seues preferències per a les activitats i el destí del centre. Aquest procés participatiu està enfocat per a dipositar en un cofre els somnis de xiquetes, xiquets, pares, mares, iaios, iaies i ciutadans i ciutadanes en general.

Les propostes es poden dipositar de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores, i també es poden deixar a la bústia de l'entrada principal. La data límit per a fer arribar les suggerències o somnis és el pròxim 30 de juny.

Aquesta és una nova iniciativa del CEIP Rosa Serrano encetada enguany, un projecte d'innovació educativa que té com a objectiu implicar a tota la comunitat en el disseny del futur del centre. Amb totes les propostes recollides es formarà una comissió de mares, pares i mestres per a classificar-les, valorar-les i trobar la manera d'implementar les que siguen possibles.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dijous, 15 Juny 2017 15:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.