La Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta dóna llibres al CEIP Rosa Serrano

Divendres, 16 Juny 2017 14:23 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 189 vegades

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta es beneficiarà d'una donació realitzada per la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz. Amb aquesta cessió d'exemplars, provinents dels fons propis i d'altres donacions realitzades a l'equipament municipal, es nodrirà la futura sala de lectura i biblioteca d'aquest centre. L'equip docent del col·legi es troba actualment inventariant i classificant els llibres de cara a acondicionar aquesta sala, que s'acabarà de confeccionar amb les opinions de l'alumnat i la comunitat educativa en conjunt del Rosa Serrano.

Tot i que les lleis educatives espanyoles no contemplen l'existència de biblioteques a les escoles ni reserven hores lectives per a dedicar-los-en, els centres poden configurar aquests espais i reservar temps per a gaudir del plaer de llegir. En el cas del CEIP Rosa Serrano, la intenció de l'equip docent és dedicar-li temps i deixar la futura biblioteca oberta en les hores d'esplai de l'alumnat. També s'establirà un sistema de prèstec similar al que funciona a les biblioteques públiques.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú, així com personal tècnic de la Biblioteca Maria Moliner, s'han interessat els últims dies pel procés de rebuda i classificació dels exemplars. El professorat i la direcció del Rosa Serrano tenen previst acabar amb la classificació per al mes de setembre d'enguany. A través del 'Cofre dels Somnis', l'alumnat podrà expressar els seus desitjos sobre com s'ha de configurar aquesta nova biblioteca escolar que compta amb l'ajuda de l'Ajuntament de Paiporta. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.