L'Ajuntament de Paiporta instal·la 15 nous aparcaments per a bicicletes i en col·locarà 25 més en breu

Divendres, 14 Juliol 2017 15:22 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 210 vegades

La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Paiporta ha instal·lat les últimes setmanes 15 nous aparcaments per a bicicletes. I en els pròxims dies en col·locarà 25 més, dins de la política d'afavorir un mitjà de transport no contaminant i sostenible com és la bici.

La instal·lació de nous aparcaments segueix la línia de recomanacions recollides en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), elaborat al llarg dels últims mesos amb la participació de la ciutadania i tècnics municipals, i que s'aprovarà per ple municipal en breu. Les 40 noves ubicacions per a aparcar bicicletes estan repartides per tot el nucli urbà.

Aquesta instal·lació anirà seguida de les obres d'unió del carril bici entre els carrers Literato Azorín i la Carretera de Benetússer, que ja estan adjudicades. La connexió transcorrerà pel Pont Nou i ajudarà a que les dues vores del barranc queden unides per una via d'ús exclusiu per a ciclistes. “La intenció del nostre equip de govern amb aquestes accions i altres que arribaran més endavant és apostar per mitjans de transport sostenibles, per pacificar el trànsit i per a avançar cap a una ciutat amb una mobilitat que pose al centre les persones i no els vehicles privats”, ha afirmat el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.