L'associació paiportina Criando Ando organitza la I Fira per la Lactància Materna

Dijous, 05 Octubre 2017 15:55 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 151 vegades
Anteriors activitats per a mares, pares i bebés de l'associació Criando Ando Anteriors activitats per a mares, pares i bebés de l'associació Criando Ando

L'associació paiportina Criando Ando organitza aquest dissabte la I Fira per la Lactància Materna. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Paiporta i es portarà a terme a la Plaça Cervantes de la localitat, junt al Mercat Municipal. La fira per la lactància materna comptarà amb activitats infantils, una exposició fotogràfica fruit del concurs organitzat per l'associació, stands de comerços i associacions col·laboradores, i sortejos de productes. L'activitat començarà a les 10.30 hores amb la benvinguda, i es perllongarà fins a més enllà de les 13.00 hores, quan es realitzarà les mencions als i les participants en el concurs fotogràfic.

A més, a les 11.30 hores se celebrarà una taula redona al voltant de la lactància materna, en què participarà la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Paiporta, Maribel Albalat, que parlarà sobre polítiques públiques de protecció i suport a aquesta pràctica. També es parlarà de l'ajuda entre parells als problemes de lactància, amb la graduada en infermeria i especialista en pediatria, Cintia Borja. Seguidament, la matrona i infermera de neonatologia, Mónica Gómez, intervindrà sobre les interferències en l'inici de la lactància materna abans de la tornada a casa. La pedagoga i professora de la Universitat de València, Davinia Palomares, donarà el seu testimoni de la lactància com a elecció pròpia, mentre que Francesco d'Ingiullo, format en ecologia dels sistemes humans, ecologia i massatge infantil, explicarà el paper d''el tercer en discòrdia en la relació mare-bebé, testimoni d'un pare'.

L'associació Criando Ando es va formar fa pocs anys a partir d'un grup de mares que es varen conèixer al Grup de Lactància del Centre d'Atenció Primària de Paiporta. Des del seu naixement, aquesta associació ha portat a terme multitud d'accions enfocades a la corrent de la criança natural. Amb aquesta finalitat, ha buscat complicitats amb diferents agents com institucions, experts en diferents temes relacionats amb la criança natural o comerços per a oferir activitats diverses i variades per a mares i pares amb fills i filles menudes.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dijous, 05 Octubre 2017 16:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.