Gran acollida de la campanya d'animació lectora 'Colla de Lletres' a Paiporta

Dilluns, 13 Novembre 2017 15:50 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 77 vegades

La Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz de Paiporta acull des del passat mes d'octubre la campanya d'animació lectora 'Colla de Llletres'. En sessions setmanals, tots els dimarts a partir de les 17.30 s'ofereix l'actuació de conta-contes de forma gratuïta i oberta al públic en general. Les últimes convocatòries han registrat un notable èxit d'assistència, amb al voltant de 80 persones entre xiquetes, xiquets, pares i mares.

Aquest dimarts serà el torn de la narradora Ana Canet, que contarà 'Per què les zebres tenen ratlles i altres contes de la sabana'. A més de la pròpia Canet, formen part del programa, que acabarà el 19 de desembre amb una gran festa final, les narradores Eva Andújar i Tania Muñoz. Una vegada haja finalitzat la programació s'hauran celebrat un total de 10 sessions de la 'Colla'.

'Colla de Lletres' és una iniciativa de la regidoria de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, de la qual és titular la regidora Teresa Verdú, i que pertany a l'àrea de Cultura. La iniciativa té com a objectiu fomentar la lectura i l'interés pels llibres i el món de la literatura entre xiquetes i xiquets de dos a sis anys. El curs passat es va iniciar amb una primera edició en què es va aconseguir fidelitzar a una bona quantitat de públic, que en aquesta segona convocatòria s'ha multiplicat.

La 'Colla' dóna continuïtat a altres iniciatives de foment de la lectura, no sols dirigides a públic infantil, sinó també al públic adult, com és la celebració del Festival de Narració Oral Paiporta Món de Contes, la constitució del Club de Lectura a la pròpia Biblioteca Maria Moliner, o les contínues presentacions de novetats editorials i visites guiades per a xiquetes i xiquets en aquesta magnífica infraestructura de la qual pot disfrutar tota la ciutadania de Paiporta.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.