Oberta la inscripció per a l'Escola de Nadal de Paiporta

Divendres, 01 Desembre 2017 13:46 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 108 vegades

Aquest divendres, 1 de desembre, s'obri la inscripció per a l'Escola de Nadal organitzada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Paiporta. Els fulls per a formalitzar la inscripció estan disponibles en consergeria del CEIP Lluís Vives, on es portarà a terme aquesta activitat, i també en dependències municipals de l'Ajuntament de Paiporta i en aquesta pàgina web.

L'Escola de Nadal de Paiporta començarà el 26 de desembre, es perllongarà fins al 5 de gener, i està destinada a xiquetes i xiquets entre 3 i 12 anys. L'activitat començarà a les 9.00 hores i acabarà a les 14.00 hores, amb un preu de 40 euros per alumne o alumna si la inscripció és per a tota l'escola. Es poden subscriure també setmanes soltes, a 22 euros. Hi ha possibilitat d'apuntar-se a l'escola matinera, a partir de les 8.00 hores, i contractar servei de menjador, de 14.00 a 15.00 hores. Aquests serveis es paguen a banda.

Les xiquetes i xiquets que s'apunten a l'Escola de Nadal gaudiran de tot tipus d'activitats lúdiques, al temps que donaran la possibilitat als pares i les mares conciliar la vida laboral i familiar. En la programació hi ha esports, gimkanes, teatre, una festa de cap d'any, manualitats i tot tipus de jocs. 


Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Divendres, 01 Desembre 2017 13:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.