El govern de Paiporta condemna l'assetjament a la regidora d'Hisenda i Administració General

Divendres, 01 Desembre 2017 16:11 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 130 vegades

El govern de l'Ajuntament de Paiporta ha expressat aquest divendres la seua condemna a l'assetjament que ha patit durant els últims mesos la regidora d'Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, qui ha estat sotmesa, entre altres pràctiques, a una vigilància a càrrec de detectius privats contractats per policies locals que han exercit al municipi, i que ara treballen a altres localitats. L'equip de govern considera intolerable aquesta intromissió ilegítima en la vida privada de la regidora, i li expressa tota la seua solidaritat.

Així mateix, el govern de Paiporta condemna de manera enèrgica la persecució judicial a la qual estan sotmeses tant la regidora d'Hisenda i Administració General com la pròpia alcaldessa, Isabel Martín. Aquesta persecució ha estat iniciada per les persones afectades per la revisió d'ofici d'una oposició convocada de manera fraudulenta per l'anterior govern local, del Partit Popular. Tal com va dictaminar el Consell Jurídic Consultiu (CJC), l'oposició estava plena d'irregularitats i s'havia de suspendre. Aquesta revisió ha motivat l'obertura d'un procés judicial de banda dels policies, que ara han contractat detectius privats per a desacreditar personalment a la regidora.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha expressat la seua “solidaritat amb la regidora assetjada”, al temps que ha manifestat la seua “profunda preocupació davant d'aquests fets, ja que es tracta de servidors públics que han de treballar per garantir els drets democràtics de la ciutadania, i no perseguir als representants polítics amb pràctiques que pareixen més pròpies de la màfia”.

Martín ha afegit que “no s'ha d'oblidar que estem novament davant d'un assetjament a una dona, amb clars tinys intimidatoris al invadir la seua esfera privada i personal”. Per últim, l'alcaldessa ha avançat que la seua intenció i la de l'equip de govern que encapçala és “no defallir en el treball iniciat en 2015 per la defensa dels interessos de tota la ciutadania de Paiporta davant les malifetes heretades del govern anterior i aquells a qui va beneficiar de manera fraudulenta”.

Els tres grups polítics que conformen l'actual equip de govern de Paiporta (Compromís, PSPV-PSOE i Pod-EU) donen suport a l'acció de la regidoria d'Hisenda i Administració General per a revertir un procediment que, segons el CJC, era nul, i que està replet d'irregularitats. Al mateix temps, volen remarcar que tot aquest procediment s'ha portat a terme seguint escrupulosament les indicacions dels tècnics i habilitats nacionals de l'Ajuntament de Paiporta, i que els denunciants pretenen imputar un delicte penal per una qüestió administrativa que no tenia cap objecció des del punt de vista tècnic.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.