Reunió informativa amb entitats locals de Paiporta per a presentar-los el projecte de Joventut

Divendres, 09 Febrer 2018 12:59 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 221 vegades

La Regidoria de Joventut ha convocat recentment a les entitats, clubs i associacions locals de referència per a la gent jove de Paiporta amb l'objectiu de presentar-los el desplegament del servei que s'acaba de posar en marxa i, al mateix temps, convidar-los al procés participatiu d'elaboració d'aquest servei. En la reunió informativa van participar un total d'11 entitats i associacions locals de naturalesa diversa, i la presentació de les característiques i la recollida de propostes continuarà en les pròximes setmanes, amb trobades i a través de diferents vies.

A la reunió informativa van assistir l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres membres de l'equip de govern, així com la nova tècnica de Joventut. Martín va agrair la participació de les entitats convidades a la trobada, i les va animar a prendre partit en un procés il·lusionant que ha de desembocar en el desplegament de polítiques de joventut per a totes i tots.

El servei de Joventut comptarà amb diferents grups i espais encarregats de la seua gestió i disseny. Tal i com es va informar en la passada reunió, es constituirà un grup gestor, estable en el temps, i que estarà format per membres d'entitats o joves a títol individual que manifesten interés per participar.

En el moment inicial actual, el grup gestor té entre les seues atribucions analitzar els grups de discussió, definir objectius, plantejar intervencions, donar suport a les propostes d'actuació del personal tècnic de l'Ajuntament, dissenyar la programació i la imatge del centre juvenil, organitzar l'obertura o fer el seguiment i la valoració de les línies d'intervenció.

A més d'aquest grup gestor, s'establiran tres espais de trobada amb joves en funció de la seua edat, amb una primera franja de 12 a 14 anys (amb els que es treballarà a través dels centres educatius), altra de 15 a 19 i, per últim, una tercera amb joves entre els 20 i els 29 anys. Altre espai de trobada serà amb els agents socials de referència o amb impacte en la població juvenil com puguen ser AMPAs, falles o escoles de música, entre d'altres.

Després de la presentació de la proposta de la regidoria, ara s'ha obert un temps en què les diferents entitats i les persones a títol individual han de determinar de quina manera volen implicar-se en aquest espai de joventut. Per a poder formar part del desplegament del servei, es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., telefonar al 963 917 222 – extensió 365, o bé acostar-se a l'edifici del Poliesportiu Municipal.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Divendres, 09 Febrer 2018 13:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.