La Regidoria de Cultura de Paiporta llança l'enquesta de valoració de les Festes Populars 2017

Dimarts, 13 Febrer 2018 09:08 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 209 vegades

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta llança aquest dilluns una enquesta de valoració de les Festes Populars 2017. Com ja és costum, l'àrea de Cultura vol conèixer l'opinió del veïnat respecte a les festes de la localitat, celebrades el passat mes d'agost. L'enquesta té com a objectiu avaluar-les de manera conjunta per a, en assemblees futures, dissenyar unes festes més participatives i ajustades a les opinions de la ciutadania.

El qüestionari, accessible a través d'aquest enllaç, planteja 10 entrades, dividides pel tipus d'activitats programades, que es poden avaluar de l'1 al 5 en funció de si no han agradat gens o si han agradat molt. Es poden qualificar les activitats per a públic infantil, juvenil i adult. Així mateix, es poden puntuar les de caire esportiu, gastronòmic, cultural, folkòric, tradicional, participatiu i, per últim, es pot fer una avaluació general de les festes. Així mateix, es poden afegir suggerències.

Els resultats de l'enquesta seran el punt de partida per al procés participatiu amb associacions, entitats i persones a títol individual que s'encetarà en pocs mesos de cara a configurar la programació de les Festes Populars de 2018. En les de l'any passat, un alt percentatge de les activitats programades ho foren a petició de col·lectius, entitats i associacions locals, que també varen prendre part en l'execució de les activitats.

Segons ha explicat el regidor de Cultura, Alberto Torralba, "la nostra intenció és la de donar a la programació de les nostres festes un aire participatiu i alternatiu. Per això volem contrastar l'opinió dels nostres veïnes i veïns, per a que, amb els seus suggeriments, crítiques i valoracions, puguem confeccionar una programació que siga el més satisfactòria possible".

L'enquesta estarà a disposició de la ciutadania fins a finals del mes de març.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.