Les 'Trobades amb l'alcaldessa' de Paiporta arriben aquest dimarts al barri de Vil·la Amparo

Dilluns, 05 Novembre 2018 13:56 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 128 vegades
Un moment de la trobada del dia 31, dels barris Sant Ramon i Picanyer Un moment de la trobada del dia 31, dels barris Sant Ramon i Picanyer

El CEIP Ausiàs March de Paiporta acull aquest dimarts, 6 de novembre, l'assemblea ciutadana 'Trobades amb l'alcaldessa, el govern respon' corresponent al barri de Vil·la Amparo. La trobada començarà a les 19.00 hores i finalitzarà a les 21.00 hores. Tot el veïnat de la zona està convocat a l'assemblea, on es podran expressar demandes, queixes i suggeriments sobre l'acció de l'Ajuntament.

A més, es crearà un nou grup de seguiment amb voluntaris o voluntàries, que es reuniran posteriorment amb el regidor de Participació Ciutadana per a avaluar la possibilitat de portar a terme les propostes sorgides en l'assemblea.

Les Trobades amb l'alcaldessa varen visitar la passada setmana els barris Sant Ramon i Picanyer, on la ciutadania es va reunir amb bona part de les regidores i regidor de l'equip de govern de Paiporta. La majoria de qüestions en aquesta assemblea, celebrada la vesprada del 31 d'octubre, tractaren al voltant de la futura zona verda projectada al final del carrer Sant Ramon. L'alcaldessa va explicar al veïnat que s'estan complint tots els tràmits legals preceptius, i que en els pròxims mesos començaran les obres. Aquesta zona verda fou una de les demandes de les primeres trobades amb l'alcaldessa.

A més de la trobada dels barris Sant Ramon i Picanyer, s'ha celebrat també la del barri del Secà. Després de la d'aquest dimarts a Vil·la Amparo restaran les del barri Centre i del barri del Poble, que s'anunciaran en breu.

Les assemblees 'Trobades amb l'alcaldessa, el govern respon' són reunions amb els veïnats de cada barri de Paiporta, en les quals l'equip de govern rendeix comptes de la seua gestió, en cada àrea, i la ciutadania pot expressar la seua opinió i formular propostes de millora. Es tracta d'un mètode de participació ciutadana directa del qual sorgeixen posteriorment grups de seguiment formats per persones del barri que controlen la resposta de l'administració a els suggeriments expressats en la trobada.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 05 Novembre 2018 13:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.