PP Paiporta: "L'alcaldessa rectifica públicament al seu regidor de Seguretat Ciutadana"

Dijous, 03 Gener 2019 10:53 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 90 vegades

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, va rectificar en el ple del mes de desembre les explicacions de l'edil de Seguretat Ciutadana, Beatriz Jiménez, sobre l'ús de l'esplanada de l'ajuntament com el seu garatge privat amb vigilància 24 hores.

Des del Partit Popular recordem que fa unes setmanes l'edil Beatriz Jiménez va defensar en declaracions a mitjans de comunicació el seu ús privilegiat de l'espai públic adduint que va obeir instruccions de l'inspector cap de la Policia Local després de l'atac patit al seu vehicle i va puntualitzar, a més, que es tractava d'una decisió que el perjudicava perquè la ubicació de l'ajuntament quedava lluny de la seua casa. 

Durant l'última sessió plenària i davant la polèmica alçada al poble des del Partit Popular es va preguntar fins a en dues ocasions a Beatriz Jiménez per aquesta qüestió, però l'alcaldessa no li va donar la paraula i en el seu lloc va argumentar que Jiménez tenia dret a aparcar en aqueixa zona posat que havia sol·licitat una targeta a aquest efecte com podria fer qualsevol edil del municipi, sense fer cap esment als actes vandàlics ni a les explicacions prèvies de la regidor.

 

Algú menteix

El PP va anunciar que consultarà a l'inspector de Policia Local si va aconsellar protegir el vehicle de l'edil com a conseqüència dels atacs patits com assegura Beatriz Jiménez o si aquest tracte de favor està desvinculat d'aquests fets com va asseverar l'alcaldessa, Isabel Martínez, en el ple ja que "ambdues postures són contradictòries i en conseqüència una de les dues no està dient la veritat, cal aclarir-ho", com ha puntualitzat el portaveu del PP de Paiporta, Vicente Ibor.

"És complicat sostindre una mentida tant temps davant els ulls dels veïns", ha assegurat Vicente Ibor, fent-se eco del malestar en el municipi per aquest ús dels recursos públics, i és que l'actuació de l'edil de Seguretat Beatriz Jiménez, investigada ja per prevaricació en una altra causa, de nou ha deslligat la polèmica en el municipi. 

Des de l'oposició cap regidor ni disposa ni havia sigut informat de tal privilegi i qüestionen si aqueixa autorització es limita a l'horari laboral o com és el cas de l'edil és per a les 24 hores del dia.

L'estupefacció del grup popular va ser màxima, i el seu portaveu assegura que "pensàvem que aqueixos temps havien passat, però de nou torna la facultat d'atribuir-se el que és de tots per a l'ús d'un particular, Beatriz Jiménez no va comunicar aquest ús irregular a cap partit, ni va tindre a bé difondre-ho en la mateixa proporció o en els mateixos mitjans en els quals sí que va anunciar els actes vandàlics que havia experimentat".

"Sembla que després de la polèmica no volen que Jiménez torne a parlar per a no tornar a equivocar-se, volen amagar-la i tancar el tema però hauran de donar explicacions" ha assegurat Vicente Ibor, qui ha afegit que els fets són "d'una enorme gravetat i posen al descobert una vegada més el tracte de favor, el nepotisme i el desgovern de Paiporta". 

La ubicació a l'esplanada de l'Ajuntament està reservada a altres usos: policia, ambulància o emergències, i si Beatriz Jiménez considera que el seu nou cotxe ha de tindre un extra de seguretat pot fer el mateix que la resta dels seus veïns, contractar un garatge privat.

Vicente Ibor adverteix que "en a penes tres anys i mig han iniciat aqueixa sendera de polítiques sectàries, dirigides exclusivament als qui li van votar i a més estan emprant el públic, el de tots, com a propi". Mentre ni Podeu, ni els socialistes Paiportinos, que van fugir del vaixell en part per aquestes pràctiques, han realitzat el menor comentari. "És curiosa l'agilitat que mostren amb el dit acusador per a assenyalar als contraris, però no aconsegueixen veure amb la seua presbícia democràtica la biga en l'ull dels camarades de partit" conclou Ibor.

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dijous, 03 Gener 2019 10:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.