Els socialistes de Paiporta rebutgen els pressupostos per Compromís i Podeu

Dilluns, 25 Febrer 2019 12:39 Escrit per  Socialistas Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 72 vegades

Una vegada el grup Socialista ha analitzat el projecte de pressupost que els ha presentat l'equip de govern, denuncien que pràcticament és el mateix pressupost de 2018, sense cap novetat rellevant, mes enllà d'un creixement marcat per la llei.

 

Afirmen que aquests pressupostos arriben tard i malament. No inclouen cap proposta nova, cap projecte nou, pràcticament els 492.000 € de creixement sobre el 2018, un 3.36%, són per a personal i per a l'empresa pública Espai.

 

Com el pressupost de 2018 aquestá prorrogat, aquest increment s'aplicarà igual i algunes propostes s'han d'aprovar en el ple.

 

Según els socialistes “Aquest govern contínua amb una actitud de menystinc amb la resta de partits de l''oposición, no són capaces de reconèixer que aquestán en minoriia i es tindrien que asseure en una taula amb tots els grups, per a debatre i consensuar assumptes que beneficien a tots els ciutadans de Paiporta.”

 

 “No veiem cap benefici per a Paiporta, que s'aprove aquesta proposta tan buida de contingut. No inclou, per exemple la rehabilitació de Vila Amparo, edifici emblemàtic de Paiporta que es passarà tota la legislatura sense posar una rajola.”

 

Els socialistes es mostren disposats a una negociació real, amb tots els grups representats en el consistori. Critiquen que durant tota la legislatura l'Alcaldessa Isabel Martín només ha convocat una junta de portaveus, reunió mensual habitual en tots els Ajuntaments.

 

 

Informa Nou Horta. Socialistes Paiporta

Modificat el Dilluns, 25 Febrer 2019 12:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.