Cursos de manipulador d'aliments, carretons elevadors i informàtica bàsica per a persones desocupades al CFO de Paiporta

Dimarts, 09 abril 2019 14:12 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 90 vegades

El Centre municipal de Formació Ocupacional (CFO) de Paiporta ofereix aquest mes d'abril tres nous cursos gratuïts per a persones aturades. Les formacions seran de manipulador o manipuladora d'aliments, carnet d'operador o operadora de carretons elevadors i informàtica bàsica. Les inscripcions es poden formalitzar al propi CFO, al carrer Santa Anna número 35. En total s'ofereixen 49 places per a uns cursos gratuïts.

 

Aquesta formació promoguda per la Regidoria d'Ocupació i Comerç té com a objectiu millorar l'índex d'ocupabilitat de les persones en situació d'atur. Els requisits per a accedir-hi són tindre empadronament a Paiporta, trobar-se en situació d'atur i, en el cas del curs de carretons, tindre 18 anys complits. Els cursos es completaran per ordre d'inscripció, mentre que les sol·licituds que excedisquen el número de places disponibles s'utilitzaran per a substituir vacants, també per rigorós ordre d'inscripció.

 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.