PP Paiporta: La Junta Electoral insta a l'Ajuntament de Paiporta a deixar d'usar els canals públics per a la campanya de Compromís

Dilluns, 15 abril 2019 10:04 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 34 vegades

La Junta Electoral de Zona de València ha resolt contra l'ús dels canals de comunicació de l'Ajuntament de Paiporta i li ha instat, en una resolució del dilluns 8 d'abril, al “cessament immediat de les publicacions controvertides”, recordant-li que ha de complir “escrupolosament” la llei.

 

Aquesta resolució arriba després de la reclamació presentada pel PP de Paiporta després de la visita de Mónica Oltra al municipi fa uns dies, i l'ús “partidista i electoralista” com ha assegurat el candidat popular, Vicente Ibor, de la web i xarxes socials de l'ajuntament paiportí.

 

Les notícies publicades per l'Ajuntament de Paiporta després de la visita de Mónica Oltra les considera la Junta Electoral de Zona de València “com a difusió d'assoliments en la gestió política aconseguida, per la qual cosa suposa una vulneració del principi de neutralitat dels poders públics”.

 

La Junta Electoral de Zona de València recorda al govern d'Isabel Martín (Compromís) que “la neutralitat dels poders públics constitueix un dels instruments legalment establits per a fer efectiva la igualtat que ha de ser observada en el sufragi”, i afig que la legislació “prohibeix de forma expressa durant el període electoral la realització de qualsevol acte organitzat o finançat directa o indirectament pels poders públics que continga al·lusions a les realitzacions o els assoliments obtinguts, o que utilitze imatges o expressions coincidents o similars a les utilitzades en les seues pròpies campanyes”.

 

Vicente Ibor ha valorat la resolució en assegurar que “Compromís ha utilitzat a l'ajuntament per a la seua campanya electoral i la resolució no admet dubtes, han de cessar en aqueix ús partidista dels canals de comunicació públics i assumir el seu error demanant disculpes als veïns”, i ha afegit que “després de quasi quatre anys sense un projecte per a Paiporta, sense polítiques centrades en els ciutadans i entitats, necessiten agarrar-se a qualsevol cosa per a tractar d'enganyar als votants i que semble que han fet alguna cosa en aquest temps”.

 

A més, el candidat dels populars ha assegurat que el govern d'Isabel Martín “s'obstina a continuar governant d'esquena als veïns, enfrontant-se a col·lectius i sense aportar solucions”. 

 

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

 

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 10:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.