Picassent tindrà servei nocturn de metro

Divendres, 14 Setembre 2018 10:14 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 328 vegades

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va anunciar en el debat de Política General de la Comunitat Valenciana que Metrovalència oferirà servei nocturn a finals d’any durant els caps de setmana i els dies festius. La notícia ha sigut molt ben rebuda per part del Consistori i l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha manifestat que, «Esta és una reivindicació històrica que des de Picassent venim fent des de fa molts anys, amb reunions diverses amb FGV, una campanya de recollida de firmes pel veïnat i la presentació de diverses mocions per demanar un servei de qualitat, entre d’altres accions».

I és que, si fem una mirada enrere, han sigut moltes les mocions presentades pel Grup Municipal Socialista al Ple de la Corporació en les quals es sol·licitaven mesures per a millorar el funcionament i el servei de la xarxa de metro de la línia 1 que cobreix els municipis de la província de València, entre els que es troba Picassent, un municipi que compta ja amb més de 20.000 habitants i on bona part del veïnat utilitza diàriament la xarxa de metro de València per desplaçar-se fins els seus llocs de treball i també d’estudi.

“Per tot açò ens pareix molt acertada esta decisió que garanteix als nostres ciutadans i ciutadanes els seus desplaçaments entre les poblacions i que les seues connexions amb la capital mantinguen un horari adequat amb les majors prestacions”, conclou l’alcaldessa.

 

Informa Nou Horta. Picassent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.