Presentació de càrrecs de la festa de Moros i Cristians a Sedaví

Dilluns, 16 abril 2018 18:30 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 187 vegades

La Sala Vicent Ruiz Monrabal del Musical de Sedaví va acollir la presentació de càrrecs de la festa de Moros i Cristians, en un esdeveniment al que van assistir l'alcalde Josep Ferran Baixauli i la Regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta, a més de nombrosos edils de la Corporació Municipal.

L'acte, presentat per Carla Vicó de la Comparsa Cides, va donar a conèixer al capità del bàndol moro Alejandro Pérez i la seua banderera Conchín Alba de la Filà Mossàrabs, així com a la capitana cristiana Ana María Tornero i a la seua banderera, la seua germana María José Tornero de la Comparsa Cides, tots ells acompanyats per l'ambaixadora mora Marisa Salanova i l'ambaixador cristià Jaime Hernica i de la resta de representants de les comparses Filà Almoràvides, Ordre de Cavallers Templaris de Beniçidavi, i la Comparsa Contrabandistes. A més la magistrada Montserrat Molina va ser l'encarregada de realitzar el pregó de la festa i es van lliurar els premis als guanyadors del concurs del cartell anunciador de la festa, recaent el primer premi en Milagros Martínez Martínez i el segon en Pablo Escribano Bastante. En secundària els cartells premiats van ser els de Marta Boix Vidal i Irene Rodrigo, mentres que en educació infantil van vèncer Ángel Sánchez Pons i Olivia Díaz Baixauli.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.