Reunió a Silla per a la recuperació del casc històric

Divendres, 09 Juny 2017 14:45 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 213 vegades

L'ajuntament de Silla pretén dur a terme una remodelació integral del casc històric per a retrobar-se amb el seu passat. L'alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, i el primer tinent alcalde, Josep Melero, han mantingut aquest matí una reunió amb el diputat de Cooperació, Emili Altur, per a presentar un projecte de rehabilitació del centre del municipi i recuperació de la torre musulmana.

“Emili Altur ha mostrat un gran interès en el projecte de millora del casc antic, en línia amb les polítiques de la Diputació de València de recuperació del nostre patrimoni històric”, ha destacat Melero. Així mateix, l'alcalde ha tractat amb el diputat la importància que té per a Silla la posada en valor “d’un monument fonamental en la seua història”.

Pròximament es presentarà el projecte a la Corporació provincial per a la seua valoració des del punt de vista cultural, històric i com a agent dinamitzador del centre del municipi.

La Conselleria d'Obres Públiques ha licitat el projecte amb un pressupost base de licitació que ascendeix a 130.500,57 euros i el termini d'execució és de 3 mesos. Les empreses interessades poden presentar la documentació necessària fins al 26 de juny. 

Aquesta obra s'emmarquen en el Pla de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, PIP, i ha compta amb la col·laboració de l'ajuntament que en el cas de l'Accessibilitat d'edificis municipals, ha estat l'encarregat de redactar el projecte.

 

Informa Nou Horta. Silla

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.