CSI·F alerta de les altes temperatures en els centres de salut de Catarroja i Silla

Divendres, 23 Juny 2017 12:21 Escrit per  CSI·F Publicat en Silla-VAL Vist 101 vegades
Ventilador en una consulta de Silla Ventilador en una consulta de Silla

El sindicat CSI·F alerta de les altes temperatures en els centres de salut de les poblacions de Silla i Catarroja. La central sindical explica que l'aire condicionat en el recinte de Silla no funciona i que alguns treballadors han recorregut a portar ventiladors dels seus domicilis davant la calor sufocant. El sindicat urgeix a la reparació de la climatització. Mentre, el sistema de refrigeració de Catarroja té escassa potència.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) informa que el centre de salut de Silla ha finalitzat el contracte amb l'empresa de manteniment de climatització, per la qual cosa el sistema no ha sigut reparat. Els treballadors han protestat a l'adreça, que els ha respost que estan tractant de solucionar el problema i que els enviarien uns ventiladors que no han arribat com a solució provisional. Davant el retard a rebre'ls, alguns empleats han decidit portar-los directament de les seues cases. El sindicat recorda que la normativa en prevenció de riscos laborals estableix que la temperatura en els centres de treball no ha de superar els 27 graus.

La central sindical assenyala que en el centre de salut de Catarroja des de fa unes setmanes s'ha instal·lat un aparell d'aire condicionat, però la seua refrigeració manca de potència perquè arribe a tot el local. Per açò reclama una solució millor per a condicionar el centre, ja que cada dia transiten centenars de pacients, a més del personal sanitari.

CSI·F lamenta que el problema s'estiga allargant i que els treballadors hagen hagut de recórrer a Silla a ventiladors comprats per ells mateixos. Al seu torn, l'excés de calor provoca l'aparició de diferents insectes, sobretot de paneroles. El sindicat urgeix a realitzar fumigacions més continuades. Per la seua banda, les goteres i humitats que segueixen sense reparar-se en el sostre se sumen a les deficiències del centre sanitari de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. CSIF

Modificat el Divendres, 23 Juny 2017 12:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.