CSI·F demana a Sanitat que habilite un espai més ampli per a la base del SAMU a Silla

Dimecres, 05 Juliol 2017 14:33 Escrit per  CSI·F Silla Publicat en Silla-VAL Vist 99 vegades

El sindicat CSI·F demana a Conselleria de Sanitat que destine un local més ampli, amb dutxa i ventilació per a la base del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) en la localitat de Silla. La central sindical explica que les actuals dependències, situades al costat d'una porta d'eixida d'emergències del centre de salut, es caracteritzen per l'amuntegament i la falta de ventilació en el seu interior.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) assenyala que les condicions del recinte, habilitat en un vestíbul, resulten insuficients per a la dotació de personal d'aquesta base que cobreix el servei les 24 hores de cada jornada. També explica que manca de techado per a l'aparcament de l'ambulància, la qual cosa pot provocar, amb les altes temperatures d'estiu, la desnaturalització de la medicació que emmagatzema i que no produïsca l'efecte pretès en els pacients.

El sindicat sol·licita a Conselleria de Sanitat que trasllade la base del SAMU a un local més espaiós, amb instal·lacions bàsiques com a dutxes, amb ventilació i amb un lloc cobert per a aparcar l'ambulància, de manera que quede garantida la conservació de la medicació.

 

Informa Nou Horta. Silla

Modificat el Dimecres, 05 Juliol 2017 14:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.