L’IES Massanassa obri les seues portes el 24 de maig

Dijous, 11 Mai 2017 10:56 Escrit per  Publicat en Massanassa Vist 372 vegades

El 24 de maig el centre obrirà les seues portes a les 18:00h per a informar de l’ESO i a les 19:00h per a informar de les dues modalitats de Batxillerat amb les quals compta: l’Humanístic i Social, i el de Ciències.

L’institut de Massanassa començà a funcionar l’any 2004 i al llarg d’aquests anys han passat per ell més de 1.500 joves que s’han format i s’han preparat per a continuar els seus estudis superiors o per a integrar-se en el món laboral.

Treballem per atendre la diversitat del nostre alumnat amb mesures i programes d’actuació específics

Som un institut arrelat al medi i obert al món. Arrelat al medi perquè volem que els nostres alumnes coneguen i visquen la cultura pròpia i els valors que la conformen. Per això participem en activitats com ara les Trobades d’Escoles en Valencià o el concurs literari Sambori i realitzem eixides per a conéixer la nostra terra.

Un institut arrelat al medi i obert al món 

Obert al món perquè també volem que coneguen i que s’integren en una societat cada volta més global. Volem que els nostres alumnes coneguen les noves tecnologies, que aprenguen llengües i cultures estrangeres, i, en definitiva, que estiguen formats per a donar resposta a les noves oportunitats. Per això aquest curs hem participat en Projectes Tecnològics -construcció d’un dron a 4t d’ESO-, i en el Taller d’Emprenedors –a 3r d’ESO-. A més a més participem en el Programa Europeu Erasmus+.

Empoderem valors com la tolerància, el respecte, la igualtat i la solidaritat. Volem formar joves compromesos amb l’actualitat social. Per això realitzem xerrades, col·laborem amb associacions de la nostra localitat, participem en campanyes contra la violència de gènere, celebrem el dia dels Drets Humans…

Comptem amb instal·lacions modernes i adequades per a l’educació del segle XXI. Totes les aules estan equipades amb pissarra digital i connexió a internet.

L’IES Masanassa és un centre públic, valencià i de qualitat que es troba a l’Avinguda Alba i Alba de Massanassa. Vine amb nosaltres.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 12 Mai 2017 13:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.