La regidora d'educació de Silla informa sobre el procés d'escolarització dels xiquets i xiquetes

Divendres, 19 Mai 2017 10:45 Escrit per  Publicat en Silla Vist 228 vegades

La Nau Jove es va omplir de gom a gom de pares i mares que volien informar-se del procés d’escolarització dels seus fills i filles de 3 anys per al proper curs escolar 2017-2018. El dia 22 fins al 29 de maig s’obri el termini de preinscripció als centres d’infantil i primària El Patí, Lluís Vives, Reis Catòlics, Sant Roc, Verge dels Desemparats i Sagrada Família.

Enguany 196 xiquets i xiquetes de tres anys  iniciaran la seua escolarització el pròxim curs 2017-2018.

Els  6 directors dels centres públics del municipi, junt amb la secretària tècnica de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Silla i la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, han oferit una xerrada als assistents, en la qual van informar de tot el procés d’escolarització que s’iniciarà dilluns 22 de maig, amb la publicació de vacants als centres,  i on la regidora ha destacat que “Centres educatius i ajuntament estem col·laborant activament per millorar la qualitat educativa de Silla i atendre el millor possible les necessitats dels xiquets i xiquetes del nostre poble”

L’Ajuntament de Silla ha entregat un sobre amb la informació necessària per al procés a tots els pares i mares assistents amb el dossier informatiu junt amb el protocol i l’imprés que s’ha d’emplenar per a la sol·licitud de la plaça. Les persones que no hagen pogut assistir, poden passar a recollir la documentació de la matriculació pels Serveis Socioeducatius (C/ Sant Josep, 56. Tel. 961 212 222) on se’ls informarà de tot el procés d’escolarització. En la nostra web i en la pestanya d’Educació també es podrà trobar la documentació.

 

Informa Nou Horta. Silla

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.