La joventut esportiva de Torrent rep les seves beques

Divendres, 16 Juny 2017 18:31 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 223 vegades

 

 

Ahir a la vesprada va tenir lloc en el saló de plens d'ajuntament, el lliurament de beques 2015 - 2016 als i les esportistes de la Ciutat de Torrent. La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ofereix 10 beques de 600 euros, de caràcter anual, per a la joventut local que es dedica a l'esport d'elit.

L'alcalde Jesús Ros, acompanyat de la regidora d'Esports, Nadia Marín, va fer lliurament de les beques als joves torrentins i torrentines, que acompanyats de les seues famílies i amics, estaven molt contents.

Les disciplines dels i les esportistes són: natació, judo, atletisme, ciclisme i tir olímpic. Aquest any s'han presentat 21 sol·licituds, ja que el requisit d'edat màxima per presentar-se s'havia eliminat; el que ha augmentat considerablement el nombre de candidatures en la convocatòria, que fins i tot en altres edicions no arribava a cobrir les 10 beques. Jesús Ros ha assenyalat que "Aquest any estem molt orgullosos perquè s'han presentat molts esportistes a la convocatòria, desgraciadament no han pogut rebre la beca tots i totes.

En el barem de les bases, pel qual es puntua la beca, està especificat que tenen prioritat aquells esports que són olímpics; i des de l'ajuntament al costat de la FDM volem donar l'oportunitat a tots els esports, perquè els nostres nois i noies s'esforcen d'igual manera, tant si practiquen esports olímpics com si no ho són. Per això, modificarem les bases perquè en les properes beques, tots i totes tinguen les mateixes oportunitats".

 • Els becats i becades són:
 • Marta Ortíz Medina; Judo / Cto. de España
 • Cristina Martínez Bonafé;  Ciclismo / Campeonato España
 • Pablo Cantero López;  Atletismo / Cto. de Europa para ciegos
 • Alejandro Albert Cifuentes; Tiro Olímpico / Cto. de España jóvenes promesas
 • Sergio Calderón Arroyo; Tiro con Arco / Cto. España menores de 14 años
 • Guillermo Barón Andreu; Natación / Cto. España Infantil
 • Paula Giménez Garrido; Atletismo / Cto. España Infantil
 • Pablo López Rodríguez; Atletismo / Cto. España Juvenil
 • Eva Marco Navarro; Atletismo / Cto. España Infantil
 • Claudia Rubio Rodríguez; Atletismo / Cto. España Infantil

 

D'altra banda, ja estan publicades les bases de millor esportista d'aquesta edició, el termini de la qual per presentar candidatures expira divendres que ve 23 de juny i que poden consultar-se en:

http://www.fdmtorrent.com/Prensa/NoticiasFDMTorrent/Detallenoticia/tabid/332/ArticleId/1625/NOMINACION-MEJORES-DEPORTISTAS-DEL-ANO.aspx

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Divendres, 16 Juny 2017 18:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.