Cs Torrent detecta "deficiència en el plec de condicions de la compra de vehicles per a la Policia Local"

Dimecres, 11 Octubre 2017 16:38 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 95 vegades

Cs Torrent ha tingut accés al "PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A la CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT EN RÈGIM D'ARRENDAMENT (RENTING) SENSE OPCIÓ DE COMPRA DE TRES VEHICLES TIPUS TURISME AMB DESTINACIÓ A la POLICIA LOCAL DE TORRENT", on al seu judici, consideren que no s'han tingut en compte aspectes bàsics i importants en la seua configuració.

D'una banda, no entenen com en els criteris d'adjudicació, en l'apartat de millores es valore el que les llunes de les portes posteriors siguen enfosquides, al fet que el vehicle siga híbrid. Independentment que esta comparació està en les antípodes del sentit comú, els sorprén com el punt on es reflectix les característiques tècniques dels vehicles, ni esmenten la possibilitat d'esta varietat de propulsió. Esta ciutat hauria de ser un model de sostenibilitat i compromís amb el medi ambient i d'ací la proposta de Cs datada el març de 2016, on instaven a l'Ajuntament de Torrent a "la renovació progressiva del parc mòbil municipal per vehicles tipus (PHEV), (BEV) o (EREV)", els quals es troben a l'empara del "PLA DIRECTOR SMART CITY", i de forma anàloga, que en els nous plecs de licitació s'inclourà la condició d'haver d'anar renovant la flota amb este tipus de vehicles. Sorprén en gran manera, que el plec reflectisca les emissions de CO2 com a màxim 137 g/km, quan la UE ha marcat com a límit unes emissions mitjanes de CO2 de 95 gr/km en 2020 i de 130 gr/km per a 2016. Així doncs, consideren el nul compromís amb el medi ambient i la falta de rigor a l'hora d'aplicar els compromisos adquirits.

D'altra banda, critiquen que no hagen valorat l'opció del canvi automàtic, donat l'ús al com aniran destinats estos vehicles, sobretot en tràfic urbà i durant embossos, on la relació embrague-canvi és més lent i ineficaç.

De la mateixa manera, titllen de nyap, l'equipament d'un dels vehicles, on diu "es proveïsca de mampara separadora de seguretat, així com fongues especials per a fàcil neteja", i no es plantege un "kit de transport de detinguts homologat", el qual hauria de constar de mampara divisòria, seient i sòl, panells laterals, safata posterior, mampara posterior, que facilita l'aïllament de la part posterior per a este ús, així com la neteja integral mitjançant sistemes d'aigua a pressió.

Una vegada més, Cs Torrent manifesta la seua disconformitat davant este plec i exigirà que les propostes ací esmentades es tinguen en consideració.  

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimecres, 11 Octubre 2017 16:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.