La Falla de la Plaça de Torrent desvetlla el seu secret per a les Falles 2018

Dimarts, 05 Desembre 2017 13:12 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 40 vegades
La Falla de la Plaça de Torrent ha revelat el seu secret per a este exercici 2018, en el qual per segon any consecutiu plantarà en la secció Especial. Amb dos nous artistes per a la comissió més antiga de Torrent, la seua presidenta Lorena Andreu ha afirmat que "volem seguir sent una falla pionera a Torrent, com ja ho vam anar en 1942 i en 1968, ara apostant decididament pel monument".

L'acte de presentació va estar presidit per la Fallera Major, Inma Martínez Ros, la presidenta Lorena Andreu Guillem, la Fallera Major Infantil, Carla González Andreu i el president infantil, Manel Mora Torrent, que van desvetllar els esbossos i van dirigir unes paraules per a finalitzar.

De la mà dels artistes de Borriana, Loren i Sergio Fandos, "La Plaça Tours" farà un volt al món per a conèixer les cultures més representatives de tot el planeta en la qual veurem com els personatges de l'actualitat torrentina, valenciana i nacional també existixen en altres llocs del globus, així com els seus comportaments més absurds i còmics.

L'artista Pedro Rodríguez serà l'encarregat de donar forma al monument infantil "Un guinyo a la Pau", que donarà la visió dels més xicotets, sobre els problemes del món i les seues solucions. A més, enguany visitar la falla infantil tindrà premi i mitjançant la realització d'un concurs, els visitants del monument podran guardar un record d'este monument tan especial.

Amb "La Plaça Tours" i "Un guinyo a la Pau", la comissió número 1 de Torrent vol tornar a fer història en les falles de la ciutat.


Informa Nou Horta. Torrent
Modificat el Dimarts, 05 Desembre 2017 13:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.