Guanyant Torrent abandona el Ple

Dimecres, 06 Desembre 2017 11:09 Escrit per  Guanyant Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 222 vegades

Davant l’actitud obstinada de l’alcalde de Torrent de no comptar més que amb el seu grup municipal per abordar temes que afecten la ciutadania, el regidor de Guanyant Torrent, Jaume Santonja, ha decidit abandonar la sessió plenària de hui dimarts, en observar que, una vegada més, Jesús Ros, ha tirar pel carrer del mig en relació al projecte de refugi de veïns no humans que sembla que ha acordat unilateralment amb l’alcalde de València.

No és la primera vegada que, el regidor en cap d’aquesta localitat de l’Horta obra pel seu compte i, en aquest tema en que Guanyant Torrent va aconseguir la sensibilització del conjunt de forces polítiques locals ara fa poc menys d’un any, mitjançant una moció que comptà amb el suport unànime de tots els grups polítics, l’ha ningunejat ostensible i descaradament. 

L’abandó de la sessió plenària de hui, no sols té fonament amb aquest tema concret del refugi per a veïns no humans de la localitat, que ha estat portat endavant de manera uniletaral per l’alcalde Jesús Ros, sinó perquè a més, des que van decidir donar publicitat a aquest projecte, els socialistes torrentins, no han fet més que “improvisar de manera inconsistent i apropiar-se descaradament d’un tema amb que Guanyant Torrent ha estat molt sensibilitzat” –afig el regidor d’aquesta coalició electoral.

De fet, des del primer moment en que s’inicià l’actual legislatura, s’aproven unes mocions, dos de les quals tenen a veure amb la salut dels veïns no humans i una tercera amb la dels humans, totes elles, aprovades per majoria o unanimitat.

Deriven d’aquestes accions fetes per Guanyant Torrent, la constitució del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels animals, del qual es forma part activa i dins del que s’han fet nombroses propostes de millora per a la futura ordenança. També s’ha instat a la creació del Departament o Oficina de protecció i benestar animal, el Centre de Recuperació, Acollida i Residència de veïnat no humà, i un Pla de Gestió ètica de colònies felines de Torrent.

Davant aquest ninguneig produït amb insistència i, més encara, quan hui s’ha sabut per la premsa la creació d’una comissió mixta, superadora de la estructura municipal, que solapa i anul·la el funcionament del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels animals, Guanyant Torrent denuncia no sols l’actitud manifesta de voler soslallar la nostra presència en la vida política municipal, sinó també el treball fet per nosaltres amb les propostes per crear unes condicions de vida dignes per al animals i el reconeixement dels seus drets.

Guanyant Torrent, estudiarà la seua participació i continuïtat dins del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels animals, davant dels fets esdevinguts.

 

Informa Nou Horta. Guanyant Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.