Cs torrent denuncia deficiència en el tràfic vial

Dimarts, 13 Febrer 2018 11:17 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 89 vegades

Cs Torrent molt sensibilitzat en matèria de seguretat vial, es troba desenvolupant un estudi detallat de punts negres en la circulació vial del nostre municipi, com a avançament proposen que en l'Avinguda al Vedat on s'inicia el descens cap a Torrent, s'instal·le una placa de senyalització lluminosa de tràfic , recordant que no s'ha d'excedir els 30 km/h, atès que les velocitats que es registren en aquest tram, són molt superiors, considerant la proximitat de zona de col·legis i oci, addicionalment es podria plantejar un reductor de velocitat.

El següent punt se situaria en l'Avinguda Sant Lorenzo a l'altura del nombre de policia 204, on proposen la instal·lació d'un reductor de velocitat previ al pas de vianants, atès que els veïns que circulen des de Santa Apolonia-Colònia Blanca, encoratjats per la seua calçada descendent, experimenten altes velocitats i no ho respecten, generant riscos per la limitada visibilitat de la corba immediata i posteriors interseccions de carrers.

Finalment en la C/Riu Cervol , entre la C/Sueca i C/ Comare C.Ferrer Cerver, seria convenient la instal·lació d'un reductor de velocitat previ al pas de vianants, tant per a minorar la velocitat davant el pas de vianants com en la corba d'ascens immediata posterior, on s'han registrat diversos accidents principalment quan plou, recorden que en el mateix carrer, porten demanant des de fa temps la il·luminació a partir de la C/Lepanto fins a la C/Barranc de Picassent, on no hi ha cap fanal i transcorre una zona de vianants i un carril bici.

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimarts, 13 Febrer 2018 11:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.