La Falla de la Plaça de Torrent fa un homenatge a la seda valenciana en l'exaltació de la seua Fallera Major, Inma Martínez Ros 

Dimarts, 13 Febrer 2018 13:33 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 359 vegades
Foto: por Vifallastorrent.es Foto: por Vifallastorrent.es

La comissió núm. 1 de Torrent, la Falla de la Plaça va celebrar dissabte passat l'exaltació de la seua Fallera Major per a l'exercici 2018, Inma Martínez Ros. Una presentació en què es va realitzar un "apropossit" com a homenatge a la seda valenciana, realitzant un viatge per la Ruta de la Seda. La Plaça es va despedir de qui ha sigut la seua fallera major durant el 2017, María José Mora i va presentar la seua Fallera Major per a l'exercici 2018. Inma Martínez va estar acompanyada per tota la comissió i especialment per la seua família, el seu germà Andrés Martínez va exercir de mantenidor i les seues dos germanes, Marisa i Paloma van tindre també unes emotives paraules per a ella. 

La Fallera Major Infantil, Carla González Andreu, el President Infantil, Manel Mora Torrent i la Presidenta de la comissió, Lorena Andreu Guillem van ser els primers a felicitar la Fallera Major de la Falla de la Plaça. La Fallera Major de Torrent, María Jesús Rincón, la seua Cort d'Honor i les falles amigues també van acompanyar a Inma en la seua presentació.

La setmana que ve, la comissió més antiga de Torrent continuarà amb els actes previs a les Falles 2018 amb el sopar homenatge a les seues dos Falleres Majors per a este exercici.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 13 Febrer 2018 13:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.