TorrentBus, gratis en Falles

Dilluns, 12 Març 2018 16:12 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 95 vegades

El servei de TorrentBus serà gratuït durant la setmana fallera. Per a facilitar la mobilitat dels veïns i turistes durant les festes, del 13 al 19 de març, tots dos inclusivament, els autobusos de TorrentBus podran utilitzar-se de manera gratuïta. La informació sobre les línies que es veuran afectades pels corts de carrers en Falles estarà disponible en la pàgina web municipal www.torrent.es i a través de la pàgina oficial en la xarxa social Facebook de la Policia Local de Torrent.

La mesura s'uneix a les ja anunciades que afecten tant a l'obertura de l'aparcament Juan Carlos I com a la recuperació del complex esportiu la Cotxera. Així, els veïns i visitants podran utilitzar de manera gratuïta el pàrquing Juan Carlos I des de la seua posada en funcionament el dia 12 de març fins al dia 19. Les instal·lacions esportives de la Cotxera, que es reobrin el dimecres 14, seran gratis també fins al dia 19.

 

Combinació entre TorrentBus i Torrenbici

Des del passat 1 de març, les 135 bicicletes públiques repartides entre les 19 estacions es poden utilitzar gratis amb el mateix abonament que TorrentBus. La mesura afavoreix l'ús d'aquest mitjà de transport sostenible entre la ciutadania. L'usuari només ha de validar la targeta de Torrentbus per a utilitzar les bicicletes.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dilluns, 12 Març 2018 16:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.