Els usuaris de la Cotxera de Torrent expressen les seues queixes per les deficiències en les instal·lacions després de la reobertura

Dimecres, 28 Març 2018 19:32 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 159 vegades

Fins al Grup Popular en l'Ajuntament de Torrent estan arribant les queixes dels usuaris del complex esportiu La Cotxera, reobert aquest mes després de més de dos anys tancat. 

La portaveu dels populars, Amparo Folgado afirma que “estem rebent queixes d'usuaris en comprovar que han retirat el regulador de l'aigua en les dutxes i en unes solament tenen aigua freda i en unes altres massa calenta”, a més, també assenyala que “hi ha queixes perquè no s'ha reparat cap bicicleta de spining ni cap màquina del gimnàs, seguint desbaratades les mateixes que fa dos anys”. 

Els populars també es pregunten “on està el jacuzzi que quan van tancar les instal·lacions tenia a penes un any i ara no està disponible, així com tampoc la sauna”. A més, alguns usuaris han mostrat al PP el seu malestar perquè “el bany turc segueix tenint les mateixes deficiències que al gener de 2016 quan va tancar”. 

La portaveu dels populars, Amparo Folgado es pregunta “en què s'ha gastat 200.000 euros l'Ajuntament de Torrent segons afirma l'alcalde en els seus comunicats” i per açò, en l'últim Ple Ordinari, Folgado va sol·licitar que s'informara al PP de la relació de despeses i les factures dels 200.000 euros que l'Ajuntament afirma haver invertit en aquests dos anys en els quals les instal·lacions han estat tancades. Folgado afirma que “encara no ens he respost ni l'alcalde ni la regidora d'esports a les preguntes”. 

 

Devolució dels abonaments de 2016

D'altra banda, els populars han sol·licitat recentment que “els usuaris que van pagar l'abonament anual de 2016 i que no van poder gaudir ni un sol dia del seu abonament, encara estan esperant que se'ls retorne l'abonament o se'ls compense amb l'abonament per a 2018”. 

A més, des del PP, el seu portaveu Empare Folgado va afirmar que “l'equip de govern del Sr. Ros ha de complir amb l'acord plenari de febrer de 2016, en el qual es va aprovar la moció del Partit Popular perquè es reobriren les instal·lacions, es retornara l'abonament als usuaris que van pagar per endavant l'abonament de 2016 i es readmetera als treballadors”. 

El complex esportiu La Cotxera va tancar les seues portes amb el govern socialista de Jesús Ros, el dilluns 4 de gener de 2016 quan els treballadors van comprovar que s'havien instal·lat dos forrellats en acudir a treballar. L'Ajuntament ja sabia un mes abans, el 4 de desembre de 2015 que l'empresa concessionària anava a tancar un mes després, però ningú es va assabentar fins a trobar les instal·lacions tancades.

 

Informa Nou horta. PP Torrent

Modificat el Dimecres, 28 Març 2018 19:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.