Malian Editora presenta “El Antiguo Almacén de Dientes del Ratón Pérez” com la seua primera obra infantil

Divendres, 13 abril 2018 09:54 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 745 vegades
De izquierda a derecha, Antonio Gallego y Paqui Ibañez, fundadores de Malian Editora, Aram Delhom y Vicent Vila Berenguer, ilustrador y autor del libro respectivamente De izquierda a derecha, Antonio Gallego y Paqui Ibañez, fundadores de Malian Editora, Aram Delhom y Vicent Vila Berenguer, ilustrador y autor del libro respectivamente

Malian Editora, editorial torrentina especialitzada en literatura infantil i juvenil, va presentar ahir en la Casa de la Cultura de Torrent el seu primer llibre infantil titulat “El Antiguo Almacén de Dientes del Ratón Pérez”, del prestigiós escriptor i director teatral, Vicent Vila Berenguer. 

L'acte, al que van acudir més de mig centenar d'assistents, entre ells representants de la corporació local i del gremi de llibreters de València, va suposar per a Malian Editora el començament de la seua marxa empresarial.

“Malian Editora naix com una editorial que cerca oferir als nostres lectors més joves obres literàries que fomenten una educació en valors i la imaginació com a font inesgotable de creativitat” comenta Antonio Gallego, Director i Fundador de l'editora, al costat de Paqui Ibañez, cofundadora de l'empresa.

Per a finalitzar l'esdeveniment, Malian Editora va presentar la seua primera obra infantil que explica els secrets diaris del magatzem des del qual opera el Ratolí Pérez i introdueix d'una manera original i dinàmica els seus personatges homòlegs en altres regions del territori nacional i internacional. 

Com a novetat, cal destacar que l'Antic Magatzem de Dents en el qual està inspirat el conte està situat al costat del Jardí Botànic de València i ofereix diferents visites guiades i tallers per al públic infantil.

Vicent Vila Berenguer compta amb una dilatada experiència en el sector literari i teatral. És autor membre de la Societat General d'Autors d'Espanya. Compta amb prop d'un centenar d'obres i adaptacions per a titelles i marionetes, infantils, adults i òpera, la majoria de les quals han sigut portades a l'escena per diverses companyies de teatre. A més, és membre de la Associació de Gestors Culturals del País València i Membre de l'Acadèmia de les Arts escèniques d'Espanya.

El conte està il·lustrat pel dissenyador Aram Delhom, sent aquest el seu últim treball en una llarga llista de projectes gràfics, entre els quals s'inclou la realització de cartelleria de teatre, així com animacions i projeccions en obres infantils i musicals tals com "El llibre de la selva" de Eventime Produccions, "La Bella i la Bèstia" de Teranyina Teatre.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 09:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.