Torrent celebra un cap de setmana en honor a la Verge dels Desemparats

Dilluns, 14 Mai 2018 14:53 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 64 vegades
Mare de Déu Mare de Déu

Els carrers de Torrent s'han engalanat aquest cap de setmana per a celebrar la festivitat en honor a la Verge dels Desemparats. Un programa replet d'actes, organitzat per la Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats, que es va iniciar el passat dia 5 de maig amb la Nit d’Albades. El divendres, en finalitzar la missa del tercer dia de Triduo, es va celebrar la Gran Dançà; un acte tradicional on van participar diferents grups de ball regional del municipi: Colla de Dolçainers de Torrent, el Grup de Ball de Torrent, la Colla El Rossejat i Grup de Ball l’Ú i el Dos.

El dissabte a la nit, l'activitat va continuar amb el trasllat de la Verge pels carrers de la ciutat. La concentració va tenir lloc en la parròquia de Muntanya-Sión, i una vegada tots reunits, es va donar començament a l'acte que va acabar en la parròquia de l'Asunción, i en el qual va participar un gran nombre de veïns i veïnes que van acompanyar a la imatge de la Verge i li van oferir emotives poesies. 

La jornada del diumenge es va iniciar amb la solemne Missa Major, a la qual va assistir l'alcalde Jesús Ros, acompanyat dels diferents membres de la corporació municipal. I a la vesprada va ser el torn de celebrar la processó, que va recórrer els carrers del casc antic de la ciutat, culminant amb un espectacular castell de focs artificials. 

Les festivitats de la Verge dels Desemparats continuen aquesta nit amb el tradicional trasllat de la imatge de la Verge. Un recorregut que donarà inici a les 21 h en la parròquia de l'Asunción i que acabarà en la parròquia de Sant Luis Beltrán, on es llançarà un castell de focs artificials. La programació conclourà amb el Besamanos, que tindrà lloc matí a les 10 h, també en la parròquia Sant Luis Beltrán. I a la vesprada se celebrarà una missa en honor als confrares difunts.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 14 Mai 2018 14:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.