Els algarrobs de la rotonda de Reina Sofia amb Pare Méndez de Torrent troben una nova “llar”

Dimecres, 16 Mai 2018 17:48 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 90 vegades

Ahir al matí, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais, va retirar els algarrobs que es trobaven situats en l'emplaçament on s'estan realitzant les obres per a la creació de la nova rotonda en l'encreuament de l'avinguda Regna Sofia amb la calle Pare Méndez, un projecte cofinançat pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquestes espècies arbolades, que són originàries de la regió mediterrània, han sigut podades i tractades per a la seua correcta retirada i posterior trasplantament. 

Els set algarrobs ja es troben en la seua nova localització que, en aquest cas, són els patis d'alguns col·legis públics de Torrent: CEIP San Pascual (2 algarrobs), CEIP Sant Joan Baptista (3 algarrobs), CEIP Miguel Hernández (1 algarrob) i CEIP Juan XXIII, en l'edifici del Alter (1 algarrob).

Al llarg del dia d'ahir es van dur a terme les tasques de plantació en els patis i zones comunes dels centres educatius, convertint-se aquests treballs en tot un espectacle per als estudiants i en una “improvisada classe de jardineria”, ja que eren molts els xiquets i xiquetes que s'acostaven als operaris interessant-se pels arbres que acabaven de “aterrar” en les seues àrees de joc. 

La rotonda de Pare Méndez i Reina Sofia és la primera de les més de 70 actuacions que estan previstes en el Pla de millores de la ciutat 2018-2019 en diferents zones i barris de Torrent. Perquè la ciutadania estiga informada de primera mà d'aquesta obra, el consistori va instal·lar un punt informatiu per a resoldre tots els dubtes dels veïns i veïnes sobre les obres de la construcció de la rotonda, i oferir-los tot tipus d'informació necessària. A més, per a consultar tota la informació referida a la mateixa, s'ha dissenyat un espai en la web municipal, en l'apartat de projectes destacats: www.torrent.es/edusi

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 16 Mai 2018 17:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.