Torrent tanca el dispositiu de seguretat amb motiu de les seues Festes Patronals

Dimecres, 11 Juliol 2018 10:45 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 74 vegades

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’àrea de Seguretat Ciutadana, s’ha reunit amb tots els representants que coordinen la seguretat i neteja de la ciutat per a preparar el dispositiu de seguretat per a les festes patronals. La reunió ha estat presidida pel regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, el Comissari Cap del cos de la Policia Local de Torrent, l’inspector accidental de la Policia Nacional, i representants de Protecció Civil de Torrent, la Brigada d’Obres, Creu Roja i els serveis de neteja.

L’operatiu de seguretat actuarà de forma coordinada, de tal manera que estaran repartits per la ciutat els diferents equips de Policia Local, Protecció Civil i Cruz Roja que, centraran el seu treball a garantir l’ordre públic i la seguretat ciutadana. Este operatiu consta de més de 60 efectius de la Policia Local durant cada dia, uns 30 voluntaris de Protecció civil, i per part de Creu Roja es disposarà d’una ambulància de suport vital bàsic, una altra de suport vital avançat, un vehicle d’intervenció ràpida (VIR) i un punt d’atenció mòbil (PAPS).

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha volgut ressaltar que “enguany s’habilitarà un punt més per a persones amb mobilitat reduïda el gran dia de la entrada mora i cristiana, que se sumen als habituals en la plaça de la Llibertat, Rockejat o plaça de l’Església”, a més valora “la implicació i compromís del conjunt de voluntaris i voluntàries que estan actius durant tot l’any”. A més, s’ha tractat amb especial interés el tema dels focs artificials, per al qual, des de Protecció Civil s’ha elaborat un minuciós Pla de Seguretat i Emergència.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 11 Juliol 2018 10:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.