Julieta XLF i David de Limón donen vida a un mural al carrer de la Benemèrita Guàrdia Civil de Torrent

Dijous, 09 Agost 2018 14:09 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 155 vegades

El solar del carrer de la Benemèrita Guàrdia Civil s’acolorix a poc a poc gràcies als guanyadors del concurs de pintura TorrentJove, que estan omplint d’art un gran mur en el barri. El mural, emplaçat en el solar del carrer de la Benemèrita Guàrdia Civil i del Camí Reial, començà amb la pintura de Julieta XLF, una de les guanyadores del concurs. L’artista, que ja ha demostrat els seus dots amb grans treballs a la ciutat de València, representa en els seus murals una iconografia d’un marcat caràcter infantil, amb nines properes a l’art oriental i amb influències del kawaii japonés i del pop psicodèlic.

El projecte artístic seguix estos dies amb les primeres pinzellades del segon guanyador del concurs, David de Limón, que plasmarà el seu treball en la paret contigua al mural de Julieta XLF. “Es tracta d’una aposta per l’art urbà que, a més, se suma a crear una imatge renovada del barri”, ha explicat la regidora de Joventut, Nadia Marín. Este certamen artístic, convocat per la Delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, té com a objectiu fomentar la participació dels jóvens i premiar la seua creativitat.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 09 Agost 2018 14:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.