700 xiquets i xiquetes gaudeixen dels campus i les escoles d'estiu a Torrent

Dijous, 09 Agost 2018 15:21 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 138 vegades

Prop de 700 xiquets i xiquetes de Torrent han gaudit de la varietat d'activitats dels campus esportius i les escoles d'estiu municipals. Al juny i juliol en els CEIP Sant Pascual, El Vaig moldre i Federico Maicas han tingut lloc les escoles d'estiu que proposa cada any la delegació d'Educació de l'Ajuntament de Torrent. Durant el mes de juliol, dirigits per monitors especialitzats, 250 escolars d'infantil i primària han gaudit d'una gran varietat d'activitats de caràcter lúdic i educatiu.

Per la seua banda, 300 xiquets i xiquetes han participat en els Campus Esportius organitzats per la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Es tracta d'un programa d'activitats dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 16 anys i format per diferents activitats esportives com a tennis, gimnàstica rítmica, dansa, futbol, atletisme, anglès i informàtica.

 

Campus social

A més, fins al 31 d'agost té lloc en el col·legi Verge del Rosari el Campus Social, en el qual participen al voltant d'un centenar de xiquets i xiquetes d'infantil i primària. Aquesta escola d'estiu, que es realitza en col·laboració amb la delegació de Benestar Social, va dirigida a escolars de famílies amb menys recursos econòmics i inclou servei gratuït de menjador. 

També ha finalitzat l'Escola d'Estiu Especial en el col·legi públic d'educació especial L'Encarnació, en la qual han participat una vintena d'alumnes matriculats en algun dels centres o en aules d'educació especial del municipi.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 09 Agost 2018 15:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.