Mig centenar de joves de Torrent aprenen anglés i a crear videojocs

Divendres, 10 Agost 2018 14:05 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 197 vegades

Mig centenar de joves d'entre 12 i 16 participen durant el mes d'agost en cursos d'anglès i de creació de videojocs amb scratch, una eina informàtica.

Les xiques i xics aprofiten així les vacances no solament per a millorar l'aprenentatge de l'anglès sinó també per a donar els primers passos en la creació de videojocs amb un senzill programari informàtic. Els xics i xiques reben la formació d'altres joves universitaris o recentment titulats, becats per la Diputació de València.

 

Preparació cursos de valencià

D'altra banda, el Centre d'Informació Juvenil ha obert el període d'inscripció per als cursos de preparació per al B2 de valencià. Es tracta d'un curs per a preparar la prova convocada per la Junta Qualificadora de Coneixement del Valencià (JQCV) del pròxim mes de novembre. El CIJ ofereix la possibilitat de preparar-se per a l'examen en torns de matí o vesprada. La JQCV convoca el pròxim 3 de novembre per primera vegada el nivell B2, que estaria situat entre els nivells Elemental i Mitjà, segons l'antiga denominació. 

El preu del curs és de 39 € i té una durada de 30 hores. El torn de matins comença el pròxim 12 de setembre i es realitzarà els dilluns i els dimecres de 12 a 14 hores fins al 31 d'octubre. El torn de vesprades, per la seua banda, arranca el 10 de setembre i es realitzarà els dilluns i dimarts de 17:30 a 19:30 hores, fins al 30 d'octubre. 

Les inscripcions poden fer-se a través del següent enllaç: http://www.torrentjove.com/va/activitats/i/12888/48/curs-de-valencia-b2-a-partir-de-setembre

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 10 Agost 2018 14:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.