La Fira del Llibre de Torrent posa fi a una intensa setmana literària

Dimecres, 10 Octubre 2018 10:39 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 100 vegades

El divendres va tindre lloc la presentació del lliure Poesia Completa 1976 – 2016 de Marc Granell amb l’assistència del mateix autor. L’acte ho van iniciar tres poetes, Mª.Carme Arnau, José Antonio Mateo i Berna Blanch, que van llegir poemes de l’autor recorrent la seua trajectòria literària. Després, el mateix Berna Blanch, que va presentar l’acte, va explicar qui era Marc Granell com a poeta i sobretot com a persona. Alguns alumnes de l’IES Veles e Vents van llegir uns poemes i per a finalitzar Marc Granell va mostrar el seu agraïment i afecte per la presentació reconeixent que havia sigut una de les més emotives que se li havien fet.

El dissabte a la vesprada Carles Cano amb el seu compte contes*Contes de naps, dracs i princeses va fer gaudir i passar una divertida tard als xiquets i xiquetes que es van acostar a la Plaça Va unir Musical, epicentre d’aquesta setmana literària. Ja per al vesprada va ser el torn de la presentació de Benvingut a casa i altres formes de dir-te et vull i La xica que va convertir les cicatrius en flors. Per a tancar es va celebrar una actuació musical, Viatge compartit per la paraula cantada i llegida per Animalibreos, Kummerlin & Alberto J. Sanz.

El diumenge com a últim dia de la Fira del Llibre, va obrir la tanda d’activitats el compte contes El desig d’Eva Andújar. A la vesprada, l’escriptora torrentina Cristina Montesa presente el seu llibre Reina, a continuació, va anar el torn de Mercé Claramunt amb la seua obra Insomne vida sonora.

L’última activitat vi de la mà de Cucurucú Teatre amb la seua obra A cor obert interpretada en la mateixa Plaça Va unir Musical.

La regidora d’Arxius i Biblioteques, Patricia Sáez, ha valorat molt positivament “la gran participació d’un públic que va acudir i va participar tant de les presentacions com de les activitats programades en la plaça Unió Musical”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 10 Octubre 2018 10:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.