L’alumnat del col·legi Verge del Rosari de Torrent se submergeix en la cultura africana

Divendres, 26 Octubre 2018 10:15 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 97 vegades

La sala cívica de l’Antic Mercat ha acollit este matí l’activitat Educafrica, emmarcada dins del projecte Diversidad Nuestra Mejor Opción. La iniciativa, finançada pel Fons d’Asil, Migracions i Integració (FAMI) de la UE i en col·laboració amb Creu Roja, fomenta la utilització de l’educació en valors per a promoure la interculturalitat en la nostra infància.

Per este motiu, els alumnes del CEIP Verge del Rosari han participat en la jornada, on el grup educatiu Sicobana els ha explicat, mitjançant jocs educatius, la cultura africana i europea. A més, un altre recurs important que s’ha utilitzat ha sigut la música, ja que es tracta d’una potent eina d’unió, actuant com a element integrador cultural i aconseguint que els xiquets i xiquetes coneguen la riquesa de la cultura africana d’una manera significativa i enriquidora. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, han acompanyat a l’alumnat i han comprovat de primera mà el bé que ho han passat en esta jornada amena i educativa.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 26 Octubre 2018 10:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.