La majoria dels grups polítics de l'Ajuntament de Torrent voten a favor de recuperar els diners afectats per la sentència dels complements de productivitat

Dimecres, 07 Novembre 2018 09:58 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 96 vegades

Al Ple Ordinari de novembre tots els grups municipals del consistori (Ciudadanos, Compromís, Guanyant i Partido Popular), excepte el PSPV-PSOE, votaren a favor de recuperar els diners afectats per la sentència judicial en contra del decret d’alcaldia número 2025, d’atorgament de complements de productivitat corresponent a l’any 2017.

La proposta de recuperació d’aquestos recursos municipals nasqué d’una moció de Compromís per Torrent en la que també s’exigia al govern municipal del PSPV-PSOE suspendre de manera cautelar el decret de productivitats corresponent a 2018, tot i sabent que la seua tramitació i l’atorgament havien seguit els mateixos passos que la del 2017, anul·lada pels tribunals.

Des de Compromís per Torrent es valora com a molt positiu que 4 dels 5 grups de la Corporació es posen d’acord en recuperar 214.000€ concedits de manera irregular pel govern de Jesús Ros, i a més a més fer-ho sense que provoque cap perjudici per al funcionariat afectat per l’esmentada sentència del jutjat del Contenciós número 8 contra l’Ajuntament.

El regidor de Compromís, Víctor Medina, ha expressat que la votació contra la moció del seu grup per part de Jesús Ros evidencia que “el govern municipal no té intenció de recuperar aquestos diners per a les arques municipals”, eludint així les seues responsabilitats tant en matèria econòmica com de gestió del personal de l’Ajuntament de Torrent.

Medina ha qualificat d’irresponsable a l’alcalde Ros, alhora que l’acusa de governar Torrent com el seu “cortijo particular”, al no voler deixar en suspens el decret de productivitats de 2018 per un import de 248.000€, ni tampoc substituir al responsable de personal de l’Ajuntament triat per ell mateix, la qual cosa evidència que la seua política en matèria de personal “ni és prudent ni té propòsit d’esmena”, ha conclòs el regidor de Compromís.  

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 10:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.